onsdag 9. juni 2010

I'm the first to admit it

HEI! 20 daga sia sist. Vel, æ har gitt en innsats.
Så, æ dro til L-town. Ka æ gjor der? La meg ta det i korte trekk.
Æ og Rikke dro. Vi sto opp i tretida midt på natta for å kjøre til Tromsø! Snille pappa. Og så dro vi direkte til Gatwick. Gatwick e nedfor London, og når vi landa kunne æ se Brighton, så, koffer ikke dra dit en gang? Det e jo like langt begge veia, enten du drar til Brighton eller London. Uansett, vi hadde nydelig vær HVER dag, bare så det e sagt.

Første dag; Portobello Road, Rikke hadde aldri vært der, og det lå like i nærheta av hotellet våres (i Bayswater), dessuten va det lørdagsmarket, så der yrte det av liv! Æ smakte crepéz for første gang i mitt liv. Og så litt Oxford Street, og så vidt litt rundt i strøket vi bodde i.

Andre dag; strøket vi bodde i, et svært kjøpesenter lå rett i nærheita, det heita Whiteleys og va veldig bra! Og så dro vi til Chelsea! Der va det kjempefint, og æ trur det e litt av et rikmansstrøk. Vi gikk langt, og det va supervarmt. Når vi kom tilbake på kvelden en gang dro vi på kino, Datenight. Den e med Tina Fay og Steve Carell, og ALLE BURDE SE DEN, FOR DEN VA RÅ!!

Tredje dag; Æ tok med Rikke til Windsor. Ho elska det! Så der har dåkker det, alle burde dra til Windsor! Det e en sykt fin by, veldig komplett. Den e veldig ordentlig, og æ trur grunn til det e at det e der dronninga bor. Windsor e kjent for Windsor Castle, som e det gamleste og eldste slottet i England! Går man tjue minutt fra Windsor i retning London kommer man til Datchet. Der bor onkeln min! Det e fint der også. Vi møtte han og hans hustru der på en pub, og æ spiste fish and chips for første gang i mitt liv! Det va godt, hyarr. Og det va så syyykt koselig, de e så flotte folk de to! Vi satt der langt utpå kvelden, og så blei vi med dem dit de bodde, og vi hadde det så morsomt at vi dro ikke tilbake før det siste toget gikk! Detta va en av de varmeste dagan, men æ trur det e varmere i Windsor for at det e lenger inn i landet. (BTW; viss du synes Windsor høres interessant ut, så tar du toget til Windsor/Etan fra Waterloo stasjon, det tar typ 50 minutt, og det e fint å dra dit på dagstur, som et lite avbrekk fra storbylivet!) Det e forresten nåkka med meg og mine reisa til England (hehe, æ snakke av tynn erfaring), men for litt under et år sia va æ i England, og da va det nyyyydelig vær! Før æ kom ditt og etter at æ dro va det crap, og det samme gjaldt denna turen. Æ har tilegna meg et nytt kallenavn, og det e så meget som værnymfen! Æ kommer ikke til å reagere på nåkka anna.

Fjerde dag; gikk kun til shopping! Omg, man blir så sliten i føttern. Æ kjøpte no nån ting. Og på heile turn til sammen kjøpte æ fem kjola (æ kjøpte jo mange andre ting også da, for de som ikke forsto det, men halle, FEM), wiiiii! Og alle har vel hørt om Pizza Hut? Yea, de har verdens beste dessert der. Æ huske ikke ka den heite, men det e en stor varm myk browniecookie med is på, NAM! Så, ikke dra i fra England uten å ha prøvd den, og også Peperoni Fiest pannepizza for den saks skyld.

Dett, var dett, på onsdag dro vi hjem. Det gikk bra. Vel vel, æ kjøpte iallefall to cd'a med Keane! Musikk e så billig i England! De kom med ei ny plate no i 2010, som heite Night Train, og til no har æ hørt mest på K'naan – Stop For A Minute, og oi, det står kun K'naan, men det e med K'naan OG Keane, på KEANE si plate! Æ like Keane, dem e en av mine favoritta. Og æ like alle fire platen demmes, dog, den æ har hørt minst på e nummer to, Keane – Under the Iron Sea (det va for at æ ikke visste på den tida at de hadde kommet med ei ny plate ung og naiv som æ va, for at det va før Spotify kom, og speaking of, Spotify burde ha sitt eget navn på en egen musikkepoke - Spotifage for eksempel). Ena heite Keane – Hopes and Fears, den må du ha hørt om/på! Nummer tre heite Keane – Perfect Symmetry, bra den også, der tar de pianopop'en sin to the next level. Og nummer fire, som æ sa, heite Keane – Night Train, den e enda litt ny for meg, men hittil e den veldig ok. Mye linking her, eeeh? B-)

Vel, æ dro å sykla i kveld. Og så kom æ litt seint hjem, så æ legg ut detta og skirv meir i mårra. Det va iallefall en grei start etter 20 dagers fravær. Ja. Æ skal fortelle dåkker ka æ gjor forrige helg. Men ikke no. Så, GODNATT!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere