tirsdag 4. mai 2010

Back in heaven...

HEHEHE, NEIDA... men litt så. Etter forrige ukes nedturer e detta ei uke av en anna dimensjon, og æ bynne å komme meg til hektan igjen, sakte men sikkert. For eksempel hadde æ gjort matteleksa (som egentlig ikke va ei lekse), sånn at æ lå foran for en gangs skyld, og da kunne æ gjøre nåkka anna! Så, på de to mattetiman fikk æ unnagjort ei innlevering i gym! Enda en 10 kilos stein tatt av skuldran der... pluss at når det e mattetime, og du ikke har matte, så går faktisk tida fortere. Innsats de siste uken, det burde ikke være et spørsmål om det engang.

En anna viktig faktor i denne gledens uke e at vi hadde fajitas til middag i går! NAM! Og så hadde vi rømmegrøt (likte det ikke så godt før, men no e det ganske ok) til middag i dag! Og så lagde æ frappuccino for the very first time in my life ever! Æ syns det va en suksess, så æ blir kanskje å lage det igjen. Og så, som et fjell av en prikk over i'en skal vi på DAGFINN LYNGBØ SHOW PÅ TORSDAG! OH HAPPY DAY! Veit dåkker kor mange seksera han har fått egentlig? Det skal bli godt å kjenne magemusklan snu fra bilring til sykkelhjul, og la munnvikan få bryne seg litt - det e en winwinsituasjon!

Og så, som neste faktor på faktorvogna, så e det jo en ny måned. MAI. Æ kan nok si som mange andre her i Troms, at i fjor va en av de beste maimånedan vi har opplevd! Værmessig iallfall. Men fortvil ikke, det e bare den 3. og æ har trua i behold! Og så blir det masse bunadbruk, og æ eeelske å gå i bunad, gjett om æ føle meg fin da! And I may go on a little vacation at the end! Men, iallefall, ny måned inngår automatisk ny on-the-go! Her e nån sanga som allerede har fått fast plass på lista:

For all you calm fuckers out there, dåkker kommer til å elske de her! Ikke at æ e så calm alltid, men det e tross et av mine favorittband, OG det e to veldig fine strippedownversions. PASSION PIT FOEVAH!
Passion Pit – Sleepyhead - Stripped Down Version
Passion Pit – Moth's Wings - Stripped Down Version
If you didn't catch the drift, så har Passion Pit tatt to av sine tidligere sanga Sleepyhead og Moth's Wings (som forøvrig e to av mine mange favoritta med dem), og strippa de ned til å bli to, nærmest akkustiske, låter. Ja, de e rolig, men æ for min del blir ikke helt sentimental av å høre på de. De e bare veldig fin, og æ nyt dem på dissa lyse dagan!

Så over til et anna band ved navn Two Door Cinema Club. Æ trur æ har hørt de på radioen, for den eine av de her to hørtes veldig kjent ut! Men kjenne æ p3 rett, har de nok trykka play på denna sangen meir enn en gang. Du har kanskje hørt den? Two Door Cinema Club – Undercover Martyn. Passion Pit hadde en remix på den, og det va faktisk sånn æ kom over den, fordet om æ har hørt nanvet på bandet før. Likevel valgte æ å putte demmes sang på lista mi, og ikke Passion Pit sin. Du kan jo alltids høre på mixen om du finn det interessant! Du kan jo ikke annet enn å vinne på det! Den andre heite Two Door Cinema Club – Something Good Can Work, og det e kanskje den æ har hørt mest på av de her to. Den e catchy, enkel og grei, fin og lett sånn som været ute no! Men for all del (fordet om æ tvile på at nån gjør det), ikke bedøm sangan ut i fra det æ har sagt! Hør på de først. Nå vel, klokka e over elleve faktisk. GODNATT! Hace and blaze in tha place to race ends at midnight. Eller nåkka sånt. (Oversatt til norsk? Hare og bliss på plassen til løpet ender ved midnatt) Hehe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere