torsdag 10. juni 2010

Du har gått mæ hus førbi

Hei crazy fuckers. Æ fikk beskjed på skolen i dag, om at film har fri i mårra! KJEMPEBRA!

Uansett. Forrige helg va æ på Kråkeslottet. Det va festival! Det va kjempemessig! Det va det hissige været, men det satte ingen demper på spenninga, tvert i mot ga det jo en langt meir spennende effekt. Det både snødde, regna, og sola va også litt framme. Det va mange fra klassen der, to jente, og et band fra skolen min som heite Nadet & the Spinal Chords. De så flink, og du skulle sett de på fredagen! De va de siiste som spelte den kvelden, og de hadde en heilt syk trøkk! Æ trur faktisk de fikk mest applaus den kvelden, og publikm va i hundre. De måtte tilgmed spille ekstranummer! Det va kult, det burde de være stolt av (æ skal linke til de når de legg film fra konserten på youtube). Æ hadde en oppgave når æ va der, æ skulle filme guttan. Og det gjor æ, det gikk helt ok. Det e litt vanskelig, for det e jo en veldig intim festival sia det e så lite; scenen e liten, og golvet fylles opp med stola og folk til randen. Så ja, det va vanskelig å finne en plass der æ ikke sto i veien for nån andre, og der æ fikk med alle som sto på scenen i et og samme bilde.



Æ va på ungtblodkonserten. Og de som spelte der va ungdomma som e like gammel som æ, plussminus et-to år! Og de va så flink, æ va så imponert! Og den applausen de fikk! Og masse skryt i avisan! Når æ kom ut der i fra, gikk æ på kjøkkenet til de andre. Der va Kråkesølv. OMG! Fine gutta. Flinke gutta. Det gjør meg ondt å si det, men æ gikk glipp av konserten demmes. Det kom ei jente til oss etter konserten demmes og spurte ka vi syntes om konserten, og så sa æ at vi ikke hadde billetta osv.. Og så sa ho "dåkker skulle bare sneke dåkker inn i galleriet!" Åååh, kjipern! Æ gikk virkelig glipp av en stor mulighet der! Men de guttan e heldigvis på tur opp som konga på fanhaugen, og de har en sykt travel sommer foran seg, så det kommer nok fleire mulighete. Likevel e det kjipt, for at det blir jo en heilt anna kontakt med publikum når det e så lite, og som ho samme jenta som æ tidligere nevnte sa: "sangan får en heilt anna mening i det rommet," og ja, det e rett. Æ kunne ikke la være å sniklytte litt, så æ sto utfor rommet der de spelte og hørte når de spelte Skredder. Akk, får ondt i meg av min egen feighet og dumskap. Æ hate meg sjøl for mi svake intiativtaking, det e nåkka æ må bli bedre på. Uansett, æ syns det e så kult at de spell over alt, på plassa med så stor variasjon! Du har lille Træna og Kråkeslottfestivalen i Bøvær på den eine sida, og så har du Roskilde og Hove på den andre! Det e rått!

Æ har hørt en del på Kråkesølv de siste dagan. E du et normalt menneske som høre på radio, så har du garnatert hørt Skredder. Eller ka? Den e veldig fin og spesielt. Men de siste dagan har æ også hørt på spesielt en sang, den heite Kalde Føtter. For å høre Kalde Føtter og fleire av sangan demmes, gå til myspacen demmes her, (Kalde Føtter ligg live litt lenger ned på sida), og for å komme rett til Kalde Føtter trykk her. Som balsam for ørene!

Guttan va på Kirsti Huke konsert, og de va veldig imponert, spesielt av vokalen, så ho kan også være verdt et lytt, ho sklir over mot jazzsjangern. De ga ho så masse skryt! Før konserten va de skeptisk, men etterpå va det som om de hadde fått seg en åpenbaring! Æ skulle ønske æ va med på den også, æ trur det va veldig bra. Samme kveld satt vi utfor skipperstua å slappa av, og sniklytta på en instrumentalsk jazzkonsert. Det va supersmud, jazz e en bra sjanger. Vi bare satt der og hørte, og sa ikke et ord, det va herlig. Og da kom ho Kirsti Huke å satt seg med oss, og sniklytta i lag med oss! Så æ kan jo til en viss grad si at æ også fikk min del av ho, hehe.

Etter sånne helge kommer æ alltid hjem med en dårlig følelse. Det e veldig rart egentlig, æ burde jo være fornøyd for æ har jo hadd det så morsomt og opplevd så masse, men æ klare ikke å la være å angre på alt æ ikke gjor, som for eksempel å dra på Kråkesølv eller Huke sin konsert. Det sug. Men alt i alt va det råbra, og æ blir nok å dra tilbake til neste år! Guttan e iallefall invitert tilbake, og om æ ikke har tabba meg alt for mye ut på filminga så treng de vel en kameramann til neste år også!

Æ har iallefall lært at som den mest seriøse syttenåringen i gata, så må æ få gjort nåkka med intiativtkinga mi. Den e below rock bottom. Æ må tørre å satse. Slutte å tenke så masse. Ok? Ja... Uansett, hør på Kalde Føtter. Det e en veldig bra versjon æ har linka til der. I mårra e det meldt fint vær, og mamman min har bursdag, og så har æ fri som æ sa. HA EN FIN FREDAG, LOV MEG DET!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere